MIN BARNDOM ÄR FÖRÄNDRAD

Har inte funnits mycket att blogga om de senaste dagarna om jag säger så. Var igår in på sjukan då jag med jämna mellanrum har fått kramper i magen och senaste dagarna blev det så allvarligt att jag var tvungen att gå att lägga mig ner. Hur som så har jag lyckats dra på mig någon bakterie/matförgiftning i Mexico så nu får jag knapra antibiotics så ska det vara bra inom en vecka.
Vet inte hur många fler dagar jag klarar av att vara sjuk dock, har knappt träffat en själ känns det som på 2 1/2 dygn och det kryper i huden på att få gå ut. Kom på mig själv med att bara ligga och stirra i väggen, vette tusan hur länge jag gjorde det men jag tror att jag redan håller på att bli galen.. haha..
Nej men helt seriöst, ikväll får jag nog i alla fall sällskap.

Så förutom att stirra i väggen de senaste dagarna har jag sett några säsonger av One Tree Hill och bara skummat genom videos på YouTube och såklart så kommer jag till Disney klipp och det känns som att hela min barndom har varit en lögn, den är förändrad för alltid! (Okej kanske inte riktigt så seriöst) MEN HUR KUNDE JAG ALDRIG HA MÄRKT DET HÄR?! Obs. se på egen risk!
 
 
Sen måste ni se den här reklamen för californa milk, haha känner mig träffad..
 

Kommentarer

Lämna gärna en liten kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback