INNE I MITT HIGH SCHOOL

Kom på att jag inte visat bilder av hur min skola ser ut på insidan så detta är iprincip miljön jag rör mig i Måndagar-Fredagar, 08:00-14:40. Sen har ju även skolan en hockey byggnad, teater del med scen, några gympasalar, två football planer(ena är dock över vintern ombyggd så att man kan träna "inomhus där" osv. Haha känner att Kaplan kommer kännas ganska litet när jag kommer hem... Hur som helst, here you go! Min skola (när det inte är en massaaa elever i den då)  :
 
Här är den stora korridoren där iprincip alla möter upp sina vänner osv, fredagar spelas det även spel här. Korridoren är nu även dekorerad för alla<3dag, därav de röda lamporna/banden.
En vanlig korridor med alla "lockers"

Biologi och kemi delen+ the main entrance.
Vi har även en butik i skolan. Just nu har de paketerat in kepsarna med ett alla<3dag tema..
Det är även en vägg med oss utbytesstudenter så här hänger alltså jag på väggen,hänger även i ett annat fönster för alpine och vi kommer även snart fotograferas för en poster som kommer hängas upp på en vägg. Hej över 3000 elever!
Och sist men inte minst matsalen, här finns alltså en massa alternativ. Vi har the grill där det oftast är pizza eller hamburgare, en sallad bar, pasta bar (som även har andra maträtter, "the lighthouse" med färdig gjorda sallader, fruktsallader, mackor osv och "the Dock" där det säljs Bagels, nudlar och snacks. Vi har även en kiosk.
 
 

Kommentarer

Lämna gärna en liten kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback