FOTOBOK


Har funderat mycket på senaste över vad för grejer som jag ska ge min värdfamilj och har idag bland annat börjat testa mig fram på att göra en fotobok, riktigt roligt är det i alla fall!
Om någon har några fler förslag så säg gärna till?:)

28 APRIL 2012

Har haft ett sån otroligt härlig väder de senaste två dagarna.
Solen har skinit för fullt (förutom nu då det öser ner regn för tillfället) men tidigare så var det nog varmt för att kunna sitta ute i linne och uppkavlade byxor. Tränat har jag gjort också och lite senare ikväll rör jag mig mot Lydia där hon och Sanna bjuder på trerätters, inte illa det inte!
Hoppas allt är bra med er och så ses vi snart, ciao!

Bild från igårkväll.

Ps. Stort grattis till fina Liza som fyller hela 18 år idag!! Grattiiiis Lizis!


"THE TYPICAL SVENSKEN"


Har nog sett dessa bilder över typ hela facebook de senaste dagarna..funderar över om det bara är min otroligt bra natthumor som höll mig vaken längre i natt eller om dessa faktiskt är ganska roliga ändå? Känner sig ganska träffad av en del av dem och det där med brännbollen har man väll hört ett X antal gånger under skolåren..haha

27 April 2012

Kan inte fatta att det idag endast är exakt 5 veckor och 6 dagar kvar till skolavslutningen!
Tiden går så läskigt fort och det är nu även snart ganska exakt tre månader tills jag förhoppningsvis är på andra sidan Atlanten!

Vad pågår annars då här uppe i de norrländska skogarna? Fick se en psykologisk film på psykologin så nu har jag nog blivit smått förstörd i mitt sinne därav den smått vackra minen på bilden här nedan. 
Syster ska ha fest så jag är snäll och hjälper till och städar tog dock en kort liten paus hära men det behöver hon inte vete om så shh!... dock lär hon ju läsa detta menmen..hehe..
Snart ska jag äta och sedan bege mig mot fine vännen Werkmäster,och nu ska jag sluta svamla på ännu er hära.. hade bäst allihopa!


Fagra flickorna Wiklund...men he e lugnt, vi bjú på he! (uttalas med skelleftemål)

WEHEARTIT


HAHA var bara tvungen att slänga in denna bild från weheartit. Hmm...känner att waiting for the bus like a swede stämde in lite för bra...hehe

VISUM


Fick hem ett kuvert från YFU idag. Denna gång var det en bunt med papper som jag måste läsa igenom för att söka ett visum till USA. Haha konstigt hur jag kan bli så glad över bara några papper, men de är ju faktiskt som ett bevis på att det faktiskt börjar närma sig!
Nu kanske ni tänker, jahapp kommer vi endast få en massa bilder på papper på denna blogg men så är icke fallet. Dock så om det är nån mer som tänkt fara som utbytestudent så kommer du att märka att det är massoor av papper och häften som ska fyllas i och gås igenom inför utbytesåret.

Så nu får vi hålla tummarna här att jag får veta mer inför året snart snart snart,
ciao!


FOLLOW THAT CAR

Hejsan vänner och främlingar!

Känner mig som en smått besatt människa som iprincip varje vecka( okej jag erkänner, minst två gånger om dagen) sitter och googlar på Excelsior, Minnesota. Det är alltså här som jag har fått min preliminära placering och värdfamilj nästa år och det känns som att de passar mig som handen i handsken! (Hoppas att svenska fröken läser mina inlägg här och ser vilka fantastiskt klyftiga ordspråk jag har).

Nemen jag kunde inte se fram emot detta mer och sitter som en smått galen människa och väntar på att få ett mail eller så från min blivande värdfamilj.

Många av mina vänner har frågat mig om jag inte är nervös och helt ärligt? - Nej inte så där direkt jätte nervös än, känner mig mest taggad. Däremot är jag innerligt LIVRÄDD inför flygresan, haha!
Antar att nervositeten inför allt annat lär börja ta till sig när det är lite mindre tid kvar.

I alla fall så kan ni på bilden här nedanför se vad jag har för krav på mig själv att göra om jag får se en gul taxi. Vem vill inte hoppa in i en taxi och skrika "follow that car!!" liksom?


bild:weheartit


JAG VILL OCKSÅ KUNNA STÅ PÅ HÄNDER..


Sitter just nu och läser igenom handboken för studenter för andra gången i väntan på Greys anatomy.

1:A INLÄGGET SOM BÖRJAN PÅ MITT LIVS RESA

Ja här börjar det alltså, två av tre vaccinationssprutor är tagna, engelska provet är gjort och avklarat och förväntningarna börjar byggas upp. Känns så otroligt overkligt att jag om mindre än fyra månader(fyra månader?!) kommer att ta flygen över atlanten och uppfylla min dröm om att få gå ett år på high school i USA, ja det känns så overkligt men det har äntligen börjat bli verklighet. WIIIHOOO!

GLAAD HANNA CHECKAR UUUT.