HELGEN

Helgen har varit bra. Fredagen bestog utav Basket match och Minnetonka vann som vanligt(hehe), Sedan följde Anne med mig hem och sov här och på morgonen promenerade vi in till Excelsior och åt brunch, kollade i butiker och hittade en Skandinavisk butik där vi fann Kex choklad och knäckebröd! Kvinnan i butiken hade bott i Västerås som utbytesstudent för över trettio år sedan och kom fortfarande ihåg svenska så jag fick snacka lite modersmål där också! Haha liten värld vi lever i.
Nu på morgonen har jag skypat med fina Julia och Anna i över två timmar, fårr yearbook jobb gjort och om mindre än två timmar kommer Camille och plockar upp mig för jag och mitt lunch table ska gå och se the Hobbit. Taggat. 
Hehe ber även om ursäkt för all särskrivning som hamnar här (fick ett meddelande från min syster, Hej Frida!) om att jag inte kan stava.. heh helt ärligt så blir min svenska sämre och sämre och jag måste ofta stanna upp när jag skriver för att finna ord för saker. menmen, nu måste jag göra klart mina läxor, hade!
 

Kommentarer

Lämna gärna en liten kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback