MEXICO

Hejsan!
Tänkte bara meddela att jag lever (om jag inte dött och kommit till himlen).
Mexico är så sjukt fantastiskt! Internet är dock sjukt segt så tar år att ladda upp bilder så får bli några foto bomber när jag kommer hem!
Igår solade vi mest  hela dagen och for sedan på kvällen till en sjukt fin restaurang med utsikt över havet.
Blev solande och badande på förmiddagen idag med men sedan for vi och red på KAMELER!! och fick äta en hemmalagad mexikansk rätt och även lära oss hur man gör tortillas. Middagen var nog bland det godaste jag någonsin ätit. JAG ÄLSKAR MEXICO. 
Här kommer i alla fall tre bilder som lyckats laddas upp under den senaste halvtimman..
 

HEY HO MEXICO HERE WE GO

Visaren pekar just nu på tio i ett a.m. 
Väskan är nästan helt packad, jag har varit och gjort manikyr så naglarna är fina, jag ska nu sätta mig och göra läxa som jag måste maila in innan avfärd och min spellista är uppdaterad med fler låtar. Imorgon åker jag till Mexico, hur härligt?!  Vädret ser ut att bli på topp också så jag klagar inte. 
En del av er kanske nu undrar varför jag valt att sitta och plugga och packa mitt i natten? Jo är nämligen så att jag är flygrädd, blir så spänd att jag inte kan sova och lyssnar ständigt på motorerna för att försäkra mig om att dem fortfarande är igång. Så varför inte stanna uppe och bara få någon timmas sömn så att jag somnar in av trötthet på flyget istället? Låter ganska bra enligt mig! Det vill säga om jag kommer lyckas somna då..
 
Hur som här kommer en bild på mina nya gelnaglar som ska kunna hålla över en månad i alla fall och även tre av låtarna som spelas non-stop här hos mig.
Hade bra gott folk! Ska försöka hålla er uppdaterade från Mexico med en massa bilder! (Om jag överlever flygresan så att säga..)
 
 
 
 

24/03 2013 00:40

Hejsan alla!
Okej sista gången jag säger det här nu, ska bli bättre på att blogga!!
Haha.. men har haft borta min kamera laddare i evigheter så ska få låna Lenas på måndag så jag har kameran laddad och redo för Mexico!!
Veckan har i allafall för det mesta varit super, hade alpine banquete i tisdags (mer om den när jag fått bilder), sedan låg jag tyvär hemma sjuk från skolan med en rejäl förkylning. I torsdags kom Lena förbi på kvällen, igår så var jag med Vitoria, shoppade idag shorts för resan och sedan kom McKayla och Francesca och plockade upp mig och sedan for vi till St. Paul och åt middag innan vi gick och såg en Hockey match! Måste säga att det är mycket mer underhållande här då de har dance offs och grejer, och ett av de tre alternativen av låtar var en av Swedish House Mafias!! wopwop! Den förlorade dock mot don't stop the party av Pitbull...

Imorgon är jag bjuden över på lunch av Vitorias familj då hennes föräldrar är brasilianska/italienska så är grymt nyfiken på att se vad det blir. 
Hoppas ni haft en fin helg/vecka ni med! 
tjing!


HELGEN

Var som sagt med Frankie och Vitoria i Fredags. Var på middag at the Cafeteria, sa att det var Vitorias födelsedag så vi fick däremed gratis Sockervadd..hehe.. sedan drog vi the en youghurt factory innan vi for hem till Vitoria där vi bara hängde och ja som ni såg hade lite Svenska lektioner. Grym kväll i alla fall och vi skrattade iprincip tills vi kippade efter andan hela kvällen. Tröjor som det stog Stockholm på hittade vi även på Urban Outfitters!!

Lördagen så for jag först och tränade, blev sedan upphämtad av Frankie och vi drog in till Minneapolis, åt Linner (lunch/middag) och var i stan ett tag innan vi for hem till mig och sen kom McKayla också förbi. 

Idag (Söndag) vaknade jag dock med halsont och förkylning. Fick skypa med mina älskade päron, for och shoppade och hade ett jäkla flyt när jag skulle hitta en bikini till Mexico. Överdelen skulle egentligen kostat 32 dollar och underdelen 18 men fick båda delarna totalt för 13!! haha vadå tur?
När jag sedan kom hem var det bara att krypa ner under täcket, kolla på One Tree Hill och sedan plugga i hopp om att förkylningen ska lämna kroppen snarast.
 
Hoppas ni haft en fin helg ni med!
 
Kommer lite bilder från Fredagen så länge:

Måste verkligen ta och ladda min kamera igen.. tror den varit urladdad i över en månad nu..



FRANKIE OCH VITORIA FÖRSÖKER LÄRA SIG SVENSKA


Försökte igår lära Frankie och Vitoria Svenska, ganska bra gick det ju ändå?!
Haha älskar när de i slutet försöker säga "ja" på sättet vi ibland gör i Norrland. (Genom att dra in luft typ)

Fredag

Klockan är snart åtta på morgonen här, vid 07:25 denna morgon hade jag redan lyckats trampa på en plast sak(inte bekvämt för foten), få in trästickor i tre av mina fingrar och sedan halkat in under bildörren och landat i en vattenpöl, mycket du kan åstadkomma inom din första timma under dagen..haha det är ju dock inget ovanligt i mitt fall...

Hur som så är jag i skolan nu vid liv och ska senare ikväll hänga med mina flickor då vi ska ut och äta och sedan se sorgliga filmer. Är dock inte någon storlipare, har gråtit till tre filmer vid namn: King Kong, björnbröder och my sisters keeper, haha men blir nog suveränt det!
Ha en bra fredag Sverige!


STARBUCKS

Drog efter skolan med mina två pärlor Frankie och Vitoria till Starbucks där tanken var att vi skulle plugga men som vanlig snöade vi in på andra ämnen och började planera på att de kanske kommer till Svealand (hej mami och papi) och hälsar på mig och även på ett potentiellt nyårsfirande i Brasilien nästa år då Vitoria ska flytta dit med sin familj nästa år genom hennes pappa jobb. Hur grymt vore inte det liksom?! Bara för mig att börja jobba jäkel då..haha..
 

LITE UNDERLIGA MINNESOTA LAGAR

  • A person may not cross state lines with a duck atop his head.
  • It is illegal to stand around any building without a good reason to be there.
  • All bathtubs must have feet.
  • You’re not allowed to park your elephant on Main Street.
  • Every man in Brainerd, Minnesota is required by law to grow a beard.
  • Citizens may not enter Wisconsin with a chicken on their head.
  • You’re not allowed to park your elephant on Main Street.

Sitter pa min open hour och kollar konstiga lagar med tva kompisar, och har ar nagra om Minnesota, haha fragan ar ju vad Minnesotare verkar ha for grej med att ha ankor/kycklingar pa huvudet?

 

 

 

 

 


 

HAHA FRANKIE GOT IT RIGHT


FREDAGEN

Hade en trevlig kväll som vanligt igår då jag, Vitoria, Chaina och Anne gick och såg Oz the great and powerful och sedan hängde på Lagos Tacos ett tag innan det var dags att bege sig hem.
Morgonen började med träning idag och nu håller jag på städa för snart kommer lite fina flickor hit för att laga middag och ha filmmys. Blir toppen det!
Hade gött Sverige.

SKOLA SKOLA SKOLA

Har haft så sjuuukt mycket skola den här veckan att jag idag somnade klockan sex och sov i en och en halv timma. Haha har haft psykologiprov (har ett till imorgon), engelska test, historia test, 5 kaptitels läsning i engelska, har en deadline i yearbook för imorgon, ett lab test, ska ha slutfört min teckning för min arts klass imorgon och plus detta hemläxor. Man kan ju kort och gott säga att jag välkommnar helgen med öppna armar och ber till gudarna att jag inte få en massa läxor över helgen.
Nu ska jag titta klart på 90210 och sedan somna in.
Natti!

SVAR

 
Ánna Om:                  
            Hej, jag undrar om du är med i något skollag eller liknande i skidåkning eller om du åkte mycket skidor hemma i Sverige, för jag såg på den översta bilden i inlägget att du hade slalomstavar och annan bra utrustning? Finns det skollag i skidåkning på din skola?
SVAR: Hej Anna!
Svaret är ja på alla dina frågor, haha.
Jag tävlade i slalom som yngre hemma i Sverige men slutade för cirka tre år sedan.
När jag kom hit och skulle välja vad för skolsport jag ville delta i så upptäckte jag glatt att min skola hade ett alpint skidlag. Om du ska gå skola här i USA så kommer säkert din skola också ha det om du bor uppe i Norr, men beror ju helt på vilken stat du hamnar i:)
Men för att vara med i ett slalom lag behöver du absolut inte ha tävlat förr utan som nästan alla andra high school sporter så finns det JV eller Varsity lag. Detta är vad man gör tryouts för. Jag själv var med i Varsity laget men sen finns JV (junior varsity) vilket är för studenter som inte är riktigt på samma "nivå".
Men om det är en sport du funderar på att delta i GO FOR IT! Har inte träffat en enda otrevlig slalomåkare här, du får komma ut i friskluften, och framför allt åka en kicka ass sport!! Och om det är något som du funderar på att göra som utbytesstudent GÖR DET, det ända som kan hända är att du ångrar dig om du inte gör det.
De flesta sporter har även s.k. Captain Practices innan sporten börjar på riktigt vilket betyder att du kan testa på det och få träffa dina lagkamrater innan sporten börjar på riktigt.
 
Hoppas du fick svaren du ville på din fråga och är der något mer så är det bara att ösa på med frågor!:)
 
Och förresten tror jag helt glömt att berätta här på bloggen- Mitt girls varsity lag vann STATE alltså är vi STATECHAMPIONS:D:D Synd bara att säsongen är över nu, kommer sakna alla!
 
 

MEXICO

 
Flyg och hotell är ääntligen bokat så nu är det alltså klappat och klart. Om 22 dagar åker jag till inget minde än Cabo, Mexico!!! Galet taggad är jag. 
Är alltså hotellet jag kommer bo på som syns på bilderna ovan. 
Vi får väll se om jag vågar på mig att snorkla i vattnet dock då det finns hajar där...haha..

PÅSK?

Ja vi passerade ju nyss alla<3dag så nu är det tydligen dags för påsk! Hahah man kan väll kort och gott säga att det alltid är någon sorts högtid i USA? Gick in på target igår och de första hyllorna jag ser är dessa:
 

TORSDAG OCH FREDAG

Hejsan bloggen!
Vi var idag lediga från skolan så igårkväll for jag med kompisar och åket slalom/snowboard vilket var sjukt kul!
Kom sedan hem sent på kvällen och iprincip kraschade i sängen.
Idag kring elva for jag med min värdfamilj+ Anne och vänner till mina värdsyskon till St. Paul för att kolla på   the "State capital building", vi åt italienskt, gick på en rundtur i ett hus där en man som byggde iprincip alla järnvägar här i norra USA bodde på sent 1800tal vilket var sjukt coolt! Han hade alltså till och med äkta guld som tak i matsalen! Och under sina 25 år i huset var han där totalt 1 år. Resten av tiden bodde hans fru, barn och hemhjälp där.
Vi for även till Minnehaha Falls (ett vattenfall) som nu frusit till is vilket var sjukt fint.
Nu ska jag ta och försöka somna in för tiiidigt som attan ska jag till Mall of America imorgon och sedan är det Kevins födelsedag.
Hade bra! ciiaaaoo<3